Om mig

Som blivande hemmafru i ordets rätta bemärkelse, i ett nytt land och under några år borta från nära och kära hoppas jag att våra familjer och vänner ska känna en tillfredsställelse i att kunna följa oss och vårt nya liv på den här bloggen.

Jag är 36 år och tvåbarnsmamma till Judit 3 år och Meg 1 år. Min viktigaste uppgift framöver kommer att vara att se till så att flytten och omställningen från Sverige till Tyskland blir så bra som möjligt för tjejerna. Mina dagar i vår nya hemstad, Frankfurt, hoppas jag ska innehålla en mix av lämning och hämtning på förskolan varvat med arbete som frilansande redaktör mot svenska förlag. Min förhoppning är att dagarna ska kännas både längre och roligare när jag får chansen att jobba med det jag vill samtidigt som jag får den värdefulla tiden med mina barn.

Tanken är att vi ska vara i Frankfurt i tre år, så länge som min mans kontrakt sträcker sig. Vad som händer under de här åren, och efter, är en stor gåta. Nästintill. Helt klart är i alla fall att tiden framöver innebär en utmaning utan dess like och kräver vårt tålamod i stort och smått. Men den spänning och nyfikenhet som hela familjen känner överväger alla eventuella orostankar. Nu kastar vi oss ut i äventyret och njuter av varje dag!

2 reaktioner till “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s