Flyttvecka

En minst sagt annorlunda vecka är det nu. Inte så mycket för oss här hemma, inte heller för Micke eller Meg. Men för Judit! Denna veckan flyttar alla skolklasser till den nya byggnaden, alltså till huset bredvid där Meg redan går sen nyår. Nu är det andra halvan av skolan som gör samma flytt.

Och jösses så trött min lilla sexåring är när jag hämtar henne kl 16 varje dag. Hon säger inte många ord, är rödmosig om kinderna av all utelek och faktiskt skön sol som vi har de här dagarna (!) och gäspar säkert tio gånger på den korta vägen hem från skolan. Trots detta stod hon i duschen igår och sa ”Mamma, jag önskar det blir kväll snart så jag får gå och lägga mig för jag vill gå till skolan och leka med mina kompisar. Vi har så roligt.”

Och roligt förstår jag att hon har! Igår när jag hämtade henne sa hennes gympalärare” Judit will be dead tired tonight. She’s never still, always running in the play with her friends.”

Tröttheten är naturligtvis en kombination av att de måste vara ute hela dagarna (i sol och vind) samtidigt som de går hela dagar, alltså till kl. 16. Judit är van vid att hämtas en timma tidigare två dagar i veckan.

I dag är det fredag och imorgon får vi sova ut. Skönt! Men på måndag är det hårda bud, då väntar skola i den nya byggnaden med en kvarts tidigare starttid. Huha!… ☺️

Picknick med Sue, Lennon och Juna innan tisdagens gym class.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s