Palmengarten

Barnen är på Palmengarten i princip varje vecka med skolan, om inte annat så åtminstone varannan vecka. Micke och jag har aldrig varit där. Skamligt. Det finns inget annat ord att ursäkta detta med. Vi bor bara några kvarter ifrån denna natursköna oas och just därför har vi ännu inte varit där. Vi bor helt enkelt för nära.

Men vilken miljö! Ibland och i vissa hus otroligt varmt (djungel-känsla) och i andra lagom tempererat med känsla av en sommardag.

Här stannade vi hela eftermiddagen och lekte i timmar utomhus på Palmengartens fantastiska lekplats, vilken barnen naturligtvis kände till in på varje liten centimeter. Men så bra och lekfull!… Och kanske mest av allt ny för oss vuxna 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s