Ettårsdagen

Första födelsedagen är alltid lite speciell. Det hinner ju hända otroliga saker under det första året och vips, på ettårsdagen har de plötsligt en fin liten personlighet att erbjuda!

Den här lilla, alltså! Denna finurliga lilla fina personlighet… hon är underbar, vår Holly!

Under första året har vi kommit att förstå henne bättre och bättre. Idag är hon en liten tjej som får uppmärksamhet av alla fyra här hemma, van vid att alltid vara i centrum och att ha två storasystrar att sno grejer för, visserligen till deras stora förskräckelse.

I går kunde man se en stark personlighet som utformats under året. Gud nåde den som försökte ta hennes presenter för att hjälpa henne att öppna dem. Båda tjejerna försökte tappert flera gånger, men se det gick inte. Holly skrek som en stucken gris och slog riktigt med händerna på både Judit och Meg. Hon var rasande på dem och det gick liksom inte att hålla sig för skratt.

Hon är bestämd som få vid maten, äter jättegärna men vet precis vad hon tycker om och inte. Försöker man truga vänder hon huvudet tvärt eller spottar ut.

Skrattar hilarious när hon gör något hon inte får och gråter lika mycket när mamma (jag) går (fortfarande). Humörsvängningarna är många och starka, ska gudarna veta. Kanske till och med att jämföra med en viss liten Meg.

Efter en dag (och lunch med pappa Micke) på stan med mig och farmor Eva hämtade vi tjejerna på skolan och gick hem och bakade rulltårta. På kvällen efter middagen gjorde bakteamet iordning en liten bakelse till var och en. Tjejerna var mäkta stolta.

Och Holly överlycklig över att få kladda i sig grädde och socker.

Någon timma senare slocknade yrvädret mycket nöjd och glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s