Älskade Holly 1 år

Idag är det din dag, din födelsedag och ett år sen du bestämde dig för att ”nu fick det räcka med frid och fröjd för familjen Warsén” . Ut kom du med bestämdhet kl. 12.06 onsdagen 21 febr förra året.

När Judit och Meg tågade in på sjukhuset och såg dig för första gången svällande känslorna nästan över. Den enorma kärleken mellan er tre var absolut och villkorslös från första stund. Och så är det självklart än idag. Jag hade aldrig kunnat gissa den betydelse du har för dina systrar, hur arga, trötta, sjuka eller bråkiga de här två äldre tjejerna än kan vara har de Alltid ett öga på dig. De sträcker alltid ut sin hand till dig, söker tröst hos dig när de är ledsna och finner helt enkelt en enorm trygghet i dig. Just för att du är så självklar.

Och visst är det en ynnest att få vara mamma till tre makalösa döttrar. Tre?! Vem hade kunnat gissa det? Än mindre jag. Vi var ju rätt färdiga med två. Och så kom du, som ett yrväder och som en fullkomlig överraskning, och just bara för att du överraskade oss så totalt är du så otroligt älskad och uppskattad. Du tillför allt till den här familjen. Dynamiken med tre barn, den är svårslagen och obeskrivlig. Något är det med tre, men vad är svårt att sätta ord på.

Idag är det i alla fall din dag. Du ska få smaka på tårta och öppna prassliga presenter och få skönsång av farmor (som är på besök) och hela familjen.

Älskade Holly, du är enormt älskad och uppskattad av oss allihop!

… (Trots dina små springben här hemma som tar dig överallt nu, helst dit du inte ska vara, trots din klåfingrighet som lägger studsbollar i allas skor, tar systrarnas barbiedockor och drar ut alla otillåtna flaskor i badrumsskåpet och helst av allt toarullen. Allt det här gör att vi alla ropar ”Holly!” med en arg ton, oftast på morgnarna när vi är stressade. Men hur kan man om möjligt bli arg på ditt flinande ansikte där du står och bara ser finurlig ut. Du rara unge!)

En reaktion till “Älskade Holly 1 år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s