Andra advent-helgen

Redan? Jag förstår verkligen inte varför tiden rusar iväg just den här månaden. Redan andra advent?!

Meg har piggnat till, fortfarande hostig men inte alls som tidigare. Igår morse vaknade vi alla sent, jag trodde knappt att det var sant när klockan visade 07.58 och alla sov i sina rum. Utvilad och på gott humör med piggare ögon än på länge steg jag upp. Snart kom också tjejerna upp med varsitt paket i handen.

Ibland blir det bara en fullträff, och konstigt nog händer det när man själv tycker att det man vill ge bort till någon känns tveksamt.

I lördags kväll insåg jag nämligen att jag hade glömt bort att komplettera Megs paketkalendern. I sista minuten, när hon och jag swishar in på Rewe för de sista varorna, nappade jag åt mig ett yoghurtpaket som jag vet att hon älskar. Och detta blev alltså fullträffen. Fullkomlig lycka när hon insåg att alla de sex pyttesmå paketen är bara hennes! Så varför gör man sig egentligen mödan till att försöka hitta de perfekta små paketen?

Judit i sin tur blev överlycklig över de tre suddigum-läppstiften.

Efter frukost klädde vi oss för att hämta upp Domitilla och skjutsa ut tjejerna till söndagens födelsedagskalas. Och på vägen dit blev vi söndersjungna av alla låtar till Vaiana…. som också på vägen hem.

Under tiden Judit och Domitilla var på kalas gick vi på julmarknad. Usch, vilken blöt historia det blev. Men nu har vi i alla fall gått och fått lite julstämning…., eller njae, kanske inte faktiskt, med ösregn och gråtrist väder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s