Making friends

Idag var Holly och jag bjudna till Erika och Gea, tillsammans med några gemensamma vänner. Gea är tre månader äldre än Holly och har precis tagit sina första steg. Gea och Holly har träffats flera gånger tidigare men faktum är att det var ett tag sen.

Jag såg hur inspirerad Holly blev av Geas stapplande steg. Hon såg förmodligen upp till Gea och var kanske till och med lite avundsjuk på hennes förmåga att kunna gå.

Men lika intressant var Holly för Gea eftersom Holly är rätt stark, både viljestark och fysisk stark för att dra sig upp till saker och gå med gåvagn. Det var roligt att se hur de båda interagerade med varandra och Erika och jag kom överens om att ses mycket snart igen. Inte bara för barnens skull utan också för oss själva.

Erika har kommit att bli en nära vän till mig. Vi har tre barn båda två och alla barnen är i princip jämngamla. Och vi kan verkligen prata om allt mellan himmel och jord, som man så mycket behöver kunna göra med en sann vän i samma situation som en själv under småbarnsåren.

Nu ska jag strax gå och hämta tjejerna, inget särskilt står på agendan denna eftermiddag. Det blir dusch och middagsbestyr tills Micke kommer hem ikväll.

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s