Helgen

Helgen inleddes på bästa sätt med gemensam lunch hos Sue för att fira hennes 37-åriga födelsedag. Alla våra gemensamma vänner var där vilket blev en mysig stund för att uppdatera oss om hur läget är i alla familjer såhär i juletider.

För herregud, julen står ju nästan (!) runt hörnet. Jag kände en viss stress av tanken när den slog mig och därför åkte julkartongen upp redan i helgen. Jag vet, en vecka för tidigt, men med tre barn gäller det att ha framförhållning. Man vet aldrig vad som händer under veckan till advent och om tid för julpynt ges. Så därför …

… kom till och med julkransen upp utanför dörren.

Tomtar och julblommor i hallen.

Julstjärnan i köket och lite annat smått och gott i de övriga rummen. Men det får ni se bilder på senare.

Nu har vi just fått hem den här stjärnan. Hon har varit på ett födelsedagskalas i eftermiddag, som spenderades på ett keramikställe inte långt från oss. Där fick de välja varsitt föremål som målas på plats. Sedan bränns det några dagar senare i fina färger och upphämtas av oss när det har torkat och är helt färdigt. Av föremålet att döma kan ni kanske förstå vad som är poppis just nu. ”Mamma, kan jag få en egen …?” Jo, jag tackar ja, det kommer aldrig ens att komma en ynka liten fisk eller katt innanför våra trösklar. Någonsin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s