En vanlig tisdag

Vi gör ingenting och precis allting om dagarna. Jag förstår inte vad vi gör men det går i ett just nu och om en månad åker vi hem till Sverige för att fira jul. Det är inte KLOKT! …och vi längtar.

Idag stannade Holly och jag hemma. Jag hade tänkt ge mig iväg och titta på julpresenter till Judits lärare, klassrepresentant som jag är. Men Holly har fortfarande hosta och en ihållande dum förkylning så jag ville inte dra ut henne i det kalla, grå vädret.

Imorgon har vi en tid hos läkaren för att kolla upp henne och så ska vi luncha med Micke därefter.

I eftermiddags var det gym class för Judit och Juna. Sue lämnade tjejerna och jag hämtade dem. Med oss hem fick vi en hel kasse full med kläder som Juna växt ur. Lyx och julafton för Judit! Ikväll var det inga problem att göra sig i ordning i ny pyjamas.

Imorgon väntar playdate med Adelina. Och på torsdag är det Thanksgiving vilket innebär att tjejerna ska ha med sig något ätbart till skola och dela med sig av. Och eftersom Adelina stannar på middag imorgon kör jag ihop de här aktiviteterna gör en stor laddning svenska köttbullar.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s