Kaffedate för stora och små

Igår hade Holly och jag en fixar- städ- plock-dag här hemma, men när klockan var närmare två och jag började känna det starka kaffesuget och Sue väldigt lägligt bjöd in mig och Zehra på kaffe hos henne var jag inte sen på att tacka ja. Det var skönt att komma ifrån hushållet efter dagens städtimmar (som i ärlighetens namn inte blir så effektiva med Holly runt benen).

Hos Sue satt vi i två timmar innan vi hämtade barnen i samlad trupp kl 16. Judit hade play date igår med en nyfunnen vän som bor ett kvarter bort så för Holly och mig innebar det hämtning av Meg (som aldrig vill gå hem nuförtiden när jag hämtar). Igår stod hon och tjurade länge innan hon fick på sig kläderna och följde med. Och tur är det väl att det är åt det hållet och inte tvärtom.

Holly håller också på att skaffa sig vänner. Närmsta (och hittills enda 😉) vännen är 6 veckor yngre Lennon. De här två kör på rätt hårt när vi ses nu, tillsammans eller åt varsitt håll. Igår hade de himla kul tillsammans. Nya grejen är att flytta runt möbler, helst stolar som kanar bra på golven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s