Halloween 2018

Ett helt åt sen sist, ett helt år sen prinsessan och Pippi Långstrump. För så såg de ut Halloween 2017. Meg kör fortfarande Astrid Lindgren-tema och Judit har blivit stor. Hon skulle minsann inte vara någon fånig prinsessa i år. Och precis som hennes jämngamla kompisar kom det istället ett gäng häxor till skolan, spända, förväntansfulla och mycket stolta över sina, i år, läskiga häxklänningar.

Den här tjejen är man ju bara för glad över. Hon skulle inte vara prinsessa, inte Ida utan Emil. Tvärsäker. Och med lite hjälp från vänners pojkar fixade vi Emil-utklädnad. Och visst blev hon fin. Med bössa och keps!

Efter skolan mötte vi upp Micke och så gick vi, liksom halva skolan, en spännande, läskig, och väldigt rolig (och social för föräldrarna) Halloween-walk i vårt område. Karta och familjer som bjöd in för trick och treat var förberett. Det var bara för barnen att sticka till påsen och så fylldes den med godis. Tänk er vilken julafton. Sen hade varenda förälder ett visst sjå med att komma överens med sina barn om hur mycket de skulle äta före onsdagsmiddagen. Diskussionerna gick varma hos varje sällskap under promenaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s