Nu tar vi helg, puh!

Första veckan blev tuff och intensiv. Varför? Jo, vi blev i vanlig ordning sjuka. Närmare än så går jag inte in på det. Men det blev en vecka med tvätt och städ, och ännu mer tvätt och städ. Fy, fabian så trött jag är på tvättmaskinen och dammsugaren. I helgen när jag för en gång skull träffade, eller rättare sagt, såg folk ute på gatorna lockades jag av glitter och glamour, nåja, glitter och glamour med måtta ska erkännas, mest att klä mig i annat än gamla trasor och sminka ögonen lite.

Hur som helst kom vi i alla fall ut i helgen. Redan i fredags eftermiddag gick barnen och jag bort till vårt närliggande bageri ett par kvarter härifrån. Här trivs vi! Och de som jobbar på bageriet känner oss. Tänka sig, vi blev till och med bjudna på alla drickor eftersom de saknat oss så mycket, menade ägarna. Snacka om att vara stammisar 😉.

Det kan ju också ha att göra med att jag har söta barn. Får man vara stolt som en tupp (höna 😉) och säga så om sina egna barn? Men söta är de och de blir ofta uttittade av folk runtomkring för att de är, ett – tre flickor, två – har olika utseende och färger.

I lördags storhandlade vi på förmiddagen Den här synen är inte ovanlig i bilen, Meg och Holly hand i hand. Holly sovandes och inte sällan händer det att båda två slocknar just såhär. Mina minsta älsklingar!

På eftermiddagen bar det av in mot stan, med tunnelbana, bara det! Så spännande! Även om bilden tyder på allt annat än spännande😉.

Snart är det Halloween och här i Tyskland är det stort. Judit har pratat om utklädnad ett bra tag nu och i år ska hon minsann inte vara prinsessa. Därför åkte vi till en jättestor butik med utklädningskläder inne i stan. Resultatet kommer tids nog.

Meg däremot får vi plocka ihop kläder till från lite olika ställen. Inte den enklaste önskan att uppfylla här i Tyskland, men hon är bensäker. Hon viker inte en tum, hon ska vara …

…, just det. Men det grejar vi! Med lite hjälp av vänners barns kläder och kanske en och annan online-beställning.

Igår var vi ute hela dagen på Frankfurts zoo och hela familjen hade verkligen jätteroligt. Tjejerna var trötta men väldigt nöjda med dagens utflykt när vi åt middag på kvällen och vi satt länge och pratade om alla djuren vi hade sett.

Vädret kunde inte ha varit bättre – höstkrisp med strålande sol och lagom varmt!

Och så fyllde den här lilla donnan 8 månader! Kan ni förstå? Åtta månader! Det är inte klokt vad tiden går. Hon kom ju nyss till oss, så liten och så efterlängtad. Och då så ny för oss alla. Nu är hon åtta månader och en bestämd liten individ som kryper i en väldans fart här hemma. Jösses sådan fart hon har. Meg och Judit skriker i högan sky när hon drar ner något otillåtet i deras rum.

Men älskad är hon, högt älskad som en strålande glad unge. Världens sötaste med sitt härliga leende och sin underbara personlighet. Vi älskar dig, Holly Minna Warsén.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s