Today is THE day

We’re going to Mallorca!

Igår lunchade jag med mina två nära vänner, Erika till vänster och Eleonora till höger. Båda två är italienskor. Erika har tre barn som jag, Eleonora är gravid med sin tredje tjej. Ni förstår att vi har mycket att prata om.

Vi träffades på ”vår” vanliga fiskrestaurang. Det har kommit att bli vårt ställe för lunch då Eleonora har tysklektioner precis i närheten och det är smidigt för Erika att parkera från sitt håll. För mig tar det fem minuter att gå!

Dessa kvinnor, så mycket jag uppskattar vår vänskap och möjligheten att diskutera likheter och olikheter, när det gäller barnen framförallt. Vi kan skratta och gråta tillsammans över alla (roliga, märkliga och otroliga) situationer vi kan ha med våra familjer. Det här är något vi behöver – att få komma iväg och träffas för en stunds skratt och för att fylla på med ny energi. Efter lunchen hade jag mycket mer energi till att fortsätta packa inför resan, än vad jag kände på morgonen (jag som konstigt nog ogillar att packa).

Ikväll åker vi! Mot en veckas semester på härliga … MALLIS, yeah!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s