Veckorna går …

Det finns bara måndag och fredag i veckorna. Så brukar man säga när man jobbar. Och jag jobbar ju … hemma. Och det är sannerligen att jobba vissa veckor.

För det allra mesta är det många trevliga saker som händer eller som ska hinnas med, och det är rätt fullt upp med en mer och mer krävande Holly på olika sätt. Se på den här till exempel;

Ni minns väl Judit 9 månader och tre veckor gammal? Jajemensan, visst tog hon sina första steg då. Nu tenderar hennes yngre kopia att göra samma sak. Och så kräver hon nyfiket mer mat. Så vi mixar och ammar, ammar och mixar.

En annan morgon tog Sue och jag en kaffe efter lämning och vi hade såklart med oss Lennon och Holly. Sex veckors skillnad är det mellan de här två filurerna.

Igår morse hade jag halva föräldrargänget i Judits nya klass på kaffe. Vi blev många och det var himla trevligt att få skaka hand med så många föräldrar och få ett ansikte till alla nya namn.

Min nära vän Zehra finns med som förälder till Tomris, Judits gamla kompis, i gruppen. Hon tog tacksamt hand om Holly i närmare två timmar medan jag socialiserade och serverade kaffe.

Idag är det fredag och jag funderar på att ta en lugn och ensam dag med Holly på Berger strasse, en händelserik och livlig gata på andra sidan stan. Men först ska vi få iväg de här två;

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s