Lagom

Det härliga, så användbara svenska ordet ”lagom” får ändå beskriva våra helger just nu. De är sköna, minst sagt. Med precis lagom många födelsedagskalas och andra inbokade aktiviteter.

Jag njuter! För vi umgås och det funkar så bra. Alla är liksom nöjda med sin del och sin aktivitet under helgen, om det sen är en frukost på tumanhand med pappa eller mamma som båda tjejerna fått, kalasinbjudan eller bara lekplatshäng spelar ingen roll. Allt uppskattas och vi spenderar tid tillsammans på helgerna.

Det tog oss nog 40 min innan vi var ute ur den här ”tingeltangel-butiken” i lördags förmiddag för att välja rätt present till Malin som fyllde 7 år i helgen. Ett i raden av alla födelsedagskalas och presenter som ska inhandlas!

En glass i värmen i lördags eftermiddag.

Btw, Ni vet väl att jag lärt mig krypa? Och jag är snabb, nu går det undan, ska ni veta. Mina systrar skriker högt när jag kommer och vill vara med. Särskilt när de tittar på ipaden. Då skrattar jag ännu mer, hihi!

Efter en heldag ute på stan och på lekplatser i lördags gick vi och satte oss på en mysig restaurang nere vid floden. Eftersom vår mellantjej helst dricker mjölk till maten frågar vi alltid efter ett kallt glas mjölk. Och nu har vi lärt oss att fråga om kall mjölk, annars får man in ett varmt glas mjölk. In kommer i alla fall ett kallt glas men den här gången med ett paket honung till, för hur kan ”barnet” bara dricka ett kallt glas mjölk, liksom. Stackars barn!

Detta land och sötsaker … man slutar aldrig att förvånas.

Igår söndag var det dags för Malins födelsedagskalas med tennisskola inkluderat. Kolla vilken fin ”sving”, här får det nog tränas mer tennis. Redan i veckan ska vi testa en lektion och se om hon tycker det är fortsatt lika roligt som igår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s