Svensk eftermiddag i Oberursel

Vid lunchtid packade vi in oss i bilen och styrde kosan ut mot Oberursel och Mickes svenska kollega Ulf och hans fru Marie. Vi var bjudna på lunch och efterlängtad lekstund med Ulfs och Maries dotter Sophie. Det är hos Ulf och Marie som vi var och vattnade (och studsade) hos för några veckor sedan och nu är de alltså tillbaka i Frankfurt för jobb och skola.

Judit och Meg älskar att vara hos Ulf och Marie. Här finns i första hand Sophie som går på högstadiet och som leker (läs ”tar hand om”) med barnen hela tiden vi är där, en stor studsmatta i trädgården och en jättelåda med diverse kläder och attiraljer för utklädning. Ni kan tänka er hur mycket (lite) vi ser av våra döttrar när vi är där!

Det är väl bara en tidsfråga innan tredje tjejen ansluter i leken …😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s