Picknick på Westendplats

I onsdags hämtade jag Judit och Meg kl. 15. Det är helt okej att hämta en timma tidigare, men du måste skriva upp dig på en lista och ha en bra anledning till varför du hämtar tidigare. Vi hade en mycket bra anledning – picknick på Westendplats, våra gamla ”hoods”, kommer ni ihåg?!

På vägen dit gick vi förbi den gamla förskolan, den gula villan, så välbekant och ”hemma” för oss, men som nu inte alls var gul och ens kvar!!! Här stod nu ett annat hus under uppbyggnad och framförallt Meg har svårt att smälta detta. Hon behöver prata om det och vi måste gå förbi igen för att hon ska förstå och ta in.

Så kom vi ändå till Westendplats till slut. Gud, så hemma och mysigt det kändes. Inga av våra kompisar var där, nu var det istället många andra barn och familjer som lekte på lekplatsen, åt glass och hejade på varandra.

Lite konstigt kändes det att se platsen leva med helt nya familjer, men också jättemysigt att vara där igen för att uppleva ”gamla goda tider” och minnas tillbaka på alla tusen lekplatseftermiddagar vi spenderat på platsen. Och lärt känna alla kompisar som barnen har nu. Det var tider, nu är det andra tider! Och jätteroligt hade vi, bara vi fyra den här eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s