Tidig morgon

Klockan är 07.50 på bilden och det måste dessvärre anses tidigt för familjen Warsén att vara på väg till skolan. Nu är det dessutom bara halva styrkan som var på väg den här morgonen.

Jag ”råkade” nämligen bli klassförälder i år igen, i Judits klass och just idag var jag kallad till ett första klassföräldrarmöte med skolans styrelse. Märkligt nog lyckades jag få detta ”hedersuppdrag” trots det faktum att jag skickade Micke till att gå på det första föräldrarmötet, och ändå …, mycket märkligt!

Nåja, det kan vändas till det positiva på det sättet att jag förhoppningsvis får mer inblick i Judits skolvardag och möjligen lite mer information om saker och ting.

Eftersom Judit måste vara i skolan senast 08.30 slog vi följe och gick tillsammans bort till skolan. Lillskruttan fick väckas, stackars liten, och om ni tittar noga så ser ni nog hur yrvaken hon ser ut.

Judit lämnades, tack och lov, till synes rätt nöjd innan jag skyndade vidare ner till våningen under och morgonens möte.

Sen en kopp kaffe med Sue, Lennon och Zehra på ett kafé innan jag till slut gick hem för diverse plock och tog gårdagens middag som lunch. I eftermiddag hämtar jag tjejerna redan kl. 15 eftersom vi planerat att gå på picknick någonstans i närheten. Det har varit en önskan från tjejerna sedan ett par dagar tillbaka och det är väl det minsta jag kan göra för mina duktiga flickor som går rätt långa dagar i skolan nu och för att de trots allt finner sig tillrätta i nya miljöer relativt fort.

Lunchen fick idag bestå av hemmagjorda köttbullar, sallad, persika, fetaost, riven morot och solrosfrön.

Jag är mycket nöjd över att jag äntligen hittat ett bra recept för att göra köttbullarna i ugn istället för på plåten. De blir precis lika saftiga (med lite extra smör ringlat över).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s