Njutningsfullt

Från tidig morgon till sena kvällen var lördagen en toppendag.

07.20 väckte jag Judit och så smög vi ut och lämnade de andra till att sova vidare. Judit och jag hade nämligen andra mysiga planer – vi gick och åt frukost på vårt favoritbageri. Gud. Så. Mysigt!

Jag älskar det här precis lika mycket som Judit. Det är fantastiskt att få en timma själv med Judit och prata om bara hennes värld och tankar.

Sen åkte vi in en sväng in till stan, strosade Oderweg upp och ner och åt fisklunch på en bra fiskbutik. Därefter bar det av till Juna och hennes pappa dit tjejerna var bjudna på Junas födelsedagskalas – i 3 1/2 timmar! Fattar ni! Micke och jag fick plötsligt oändligt mycket tid på tumanhand (ja, och Holly, förstås). Vad skulle vi göra med all ”ledig” tid?! Det slutade med att vi promenerade bort till Brixia och åt en glass och drack ett glas vin och faktiskt också en drink (mitt på ljusa eftermiddagen ☺️). Lyxigt värre! Och ännu bättre, hör och häpna, Holly sov! I två och en halv timmar!!! Det händer ju liksom inte att man prickar in allt så samtidigt. Så ja, det blev en riktigt skön lördag – till och med en toppenlördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s