Trollunge

Den här lilla med lite grädde på, hon är busig och glad som få …, ”allaredan”!

Jag blir lite svettig när jag tänker hur många månader vi har kvar innan hon får något som helst vett i sig när det gäller att ta sig fram. Hon är tidig i sina rörelser och jag vet i sjutton om hon inte kan slå sin äldsta storasyster i att kunna ta sina första steg. Om hon fortsätter i den här rörelsetakten så är det inte mycket som talar emot.

Så fort vi släpper ner henne lyckas hon ta sig (ålandes, hasande eller kryphoppandes) från ett ställe till ett annat. Och vagnen, notera sittdelen (!!!), vänder hon sig i om vi inte spänner fast henne ordentligt. Hon är en ål, och glad så att ansiktet nästan spricker på henne så fort någon tittar på henne.

Min lilla solstråle – jag är så glad att jag har möjligheten att mysa med henne den här gången, eller rättare sagt, faktiskt tar mig möjligheten att bara vara med henne. Just nu ligger vi i sängen och myser medan regnet öser ner. Ja, ni hörde rätt – regnet ÖSER ner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s