Första helgen hemma

Det är skönt att vara tillbaka. Allt är lättare när det fortfarande är sommar och varmt, men det är faktiskt skönt att vara tillbaka i vardagen med rutiner och tider att förhålla sig till.

Nu har vi gjort en första vecka med förskoleklass-start och jobb och så tog vi en välbehövd paus efter veckan med en inledande middag ute på restaurang i fredags kväll. Och vilken kväll vi fick med fantastiskt god pasta och gott vin och trevligt sällskap av Mickes kolleger Jens och Michelle (som var två av våra fyra snälla vänner som ställde upp och vattnade våra blommor under semestern)! Här satt vi från 18 fram till sena kvällen. Jag tror vi släntrade in här hemma runt elvatiden och då var vi alla fem mycket trötta.

Igår, lördag, tog vi en dag på stan för att komplettera med diverse saker som Judit behöver i förskoleklassen. Nu ska det tex gympas två ggr i veckan på lektionsplanerade timmar vilket är toppen och mycket välkommet. Och till det behövs inneskor.

Och efter alla (egentligen få) ärenden hamnade vi på en lekplats (såklart). Och till allas förtjusning fick Holly gunga för första gången. Oj, så roligt hon tyckte det var! Undrar just om hon blir en Meg som kan och vill gunga i timmar?

Supernöjd efter gungandet.

Idag, söndag, stämde vi träff med Juna, Sue och Alex och Junas lillebror Lennon. Istället för att ”hänga” någon timme på ett liknande Skälby (i Kalmar) med några fåtal djur att klappa slutade det med att vi till slut fick dra både barn och vuxna därifrån efter fem timmar. Det fanns inte mycket att göra på det här stället, men det fanns mat och dryck, en bra lekplats och en ”reptilman” som underhöll hela dagen. Stackars man!

Om ni tittar noga så ser ni nog vad Juna fick på huvudet. Och var det inte ödlor så var det spindlar och ormar som han hovade fram.

Så, för att vara ett litet ställe med ett fåtal djur lyckades vi hålla oss sysselsatta och underhållna i rätt många timmar. Inte illa, och mycket trevligt hade vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s