Back in town

Nu är vi här. Back in Frankfurt för ett sista (?) år av kontraktstiden.

Hur resan gick? Jo tack, mer än bra (vilket är helt otroligt) och vilket också gjorde att vi (halvgalna som vi är) bestämde med tre sovandes barn i bilen att ösa på hem till Frankfurt de tre sista timmarna istället för att stanna på hotellet i Hannover som vi bokat några dagar innan.

Och det gick bra, till och med superbra! Femton timmar med tre stopp inklusive (!) båtfärd. Mycket stolta, och framför jätteglada är vi över att barnen fixar långa bilresor så bra.

Som belöning vid vårt tredje och sista stopp fick tjejerna välja varsitt bakverk. Och det gick ju som det gick för somliga … (vi fick sanera hela henne innan vi kunde köra vidare).

Eftersom Judit börjar förskoleklass först imorgon och Meg hade en tid hos ögonläkaren vid lunchtid lämnade Judit och jag Meg några få timmar på morgonen och myste tillsammans på vårt favoritbageri.

Och lillskruttan var naturligtvis med oss och fick smaka på god croissant.

Det blir lata dagar här i stan nu, kan jag lova. Riktigt lata dagar, med 30-35 graders värme. Det är hett! Vi söker skugga så fort vi är ute.

Trots värmen fick tjejerna energi när vi körde ut till våra vänner i Oberursel för att vattna hos dem- För missa studsmattehopp vill man ju bara inte! Var får de energin ifrån?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s