Semesterlunken

… har infunnit sig. Nästan till 100 procent. Riktigt lugnt och nere i varv kommer jag aldrig med tre barn, men det är nära. Och jättehärligt.

Den här veckan är den sista för simskola, därför bestämde vi oss för att hålla oss i Stora rör om dagarna. Barnens tider avlöser varandra tillsammans med en rad jippon i simsällskapet så det finns inte utrymme för så mycket annat. Vilket är skönt.

Tänk att vi till slut, efter alla år boendes hos i resväskor hos våra snälla, snälla föräldrar som alltid tog emot patrasket Warsén med öppna armar, lyckades hitta semesterlugnet.

Jag hoppas att vi alla känner att det här får bli vår lilla oas i vardagsstressen om åren. Hit vi kommer för att ”komma ifrån” och hitta ”hem”. För att finna varandra och lugnet. Och umgås med våra vänner som vi aldrig riktigt har fått tid till tidigare år. Och njuta av närheten till våra pärlor – familjerna som alltid ställer upp i vått och torrt! Det är lycka och kan aldrig bli nog så uppskattat. Vi känner oss enormt lyckligt lottade med den möjligheten när vi är här. Ni är toppen mormor, farmor, morfar och Kicki!

Närheten till kompisar … stor lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s