På väg … hem

Till vårt andra hem, på Öland! Resan upp från Frankfurt påbörjades igår morse kl. 05.00. Det tog oss sex timmar att komma till Hamburg (inräknat med två mindre roliga kräkincidenter, som trots allt gick …hm, bra) där vi bokat en övernattning på hotell.

Efter en gemensam lunch tog Micke med sig de stora tjejerna in till city och ner till hamnen och en omgjord hamnbyggnad för att gå på Wunderland, Miniatur. Holly och jag kurerade min dunderförkylning och sömnbrist med några timmars välbehövd vila på hotellrummet. Idag körde vi vidare mot lunch, lek och bus hos kusinerna i Malmö.

Nu sitter vi åter i bilen för att köra de sista tre timmarna till Öland. Puh! Sen är vi hemma. Hemma efter en fantastisk smidig och lätt resa, trots tre barn och fullpackad bil. Helt otroligt! Jag hade aldrig vågat tro att det skulle gå såhär bra. Aldrig i mina vildaste fantasier trodde jag att Holly skulle kunna somna så lätt och sova nästan alla timmar i bilen vilket innebär musik för våra öron. Att ha en skrikandes bebis i bilen kan vara nog så tålamodsprövande för alla vuxna, att då också ha två andra barn i bilen som lätt skulle bli både oroliga och kinkiga vore en mardröm. Nu vet jag att det faktiskt går att köra en längre sträcka med tre barn, utan att bli halvt döv av barnskrik och utmattad som underhållningsledare. Snart hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s