Sverige-Tyskland

Nähe, det blev ju inge bra! Inte alls. I allra sista minuten gjorde Tyskland mål som förväntat. Åh!!! Känslan som följde var HEMSK! Fy f … Och vi som hade laddat till tänderna.

Innan matchen hjälpte Judit och Meg våra vänner (och kolleger till Micke), Michelle och Jens, att ”pynta” deras lägenhet med flaggor. Naturligtvis hejades det på båda lagen – vi på Sverige och Michelle och Jens på Tyskland.

Före matchen, i halvlek och efter matchen blev vi bjudna på en trerätters middag – så gott! Som alltid hos det här paret. Jens och Michelle har inga egna barn och älskar att laga mat. Och eftersom vi sällan har tid att stå i köket längre stunder tackar vi mer än gärna ja till middagar för att som oftast prova något nytt som de lagat.

Att Michelle älskar barn och knycker någon av barnen så fort vi kommer innanför dörren gör våra besök till rena semester för Micke och mig.

Så även om nu inte utgången på matchen blev så bra (trots jättebra spelad) hade vi en mycket trevlig kväll med grillad pilgrimsmussla, marinerade räkor, grillad (urgod) köttbit, fräsch sallad och fyra olika makalöst goda såser och hemmagjord lakritsglass. 😋

Ja ni hör ju! Den här restaurangen har kommit att bli vår favorit, just för att den erbjuder hela (det omhändertagande) konceptet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s