Look mamma!

Jag drog en ”trötthetens” suck i eftermiddags när jag mitt under matlagningen kommer in i tjejernas rum och hittar Meg mitt i högen av undanlagda vinter- och (urväxta) sommarkläder. Där står hon med världens stoltaste leende iklädd en för liten (urful) baddräktslik overall (som jag alltid ogillat från första stund och som hon dessutom fått på sig utochin).

Först kände jag ilskan torna upp inom mig pga tröttheten, men sekunden efter kunde jag inget annat än börja skratta åt denna urgoa unge. Hon är vår absoluta teaterapa.

När vi står där och skrattar alla tre går plötsligt Meg förbi Judit och mig med mycket bestämda steg och säger på vägen ut till vardagsrummet ”Look mamma!” Och så gör hon ”sälen Anja” på golvet i vardagsrummet för att visa att hon minsann kan simma och hur man tar arm- och bentag. Återigen, denna unge! Som jag älskar henne och hennes underbara humor!

Efter middagen och allt skrattande tog vi på oss Sverigetröjorna, alla utom Judit som vägrade (och som börjar bli medveten om utseende) och gick ut och köpte glass. Naturligtvis cyklade både Judit och Meg hela vägen till och från glasstället.

Under tiden vi bor utomlands gäller det att vara patriotisk och värna om vårt hemland. Därför går vi ”all in” på Sverige-hejandet i VM, även Holly …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s