Lite av varje

Helgen har varit bra. Riktigt skön med lagom många aktiviteter och bara trevliga sådana.

Här kommer några bilder:

Fredagens kvällsaktivitet har jag inga bilder på, men oj så trevligt vi hade med våra grannar Camille och Alexis. De är från Frankrike och har bott i lägenheten bredvid oss lika länge som oss. I augusti flyttar de dock vidare till en annan stadsdel och jag har fortfarande svårt att förlika mig med tanken att inte ha de bredvid oss längre.

Hur som helst fick vi en jättemysig kväll tillsammans med snacks och fördrink inne hos Alexis och Camille. Sen två olika sorters lasagne gjord av Alexis inne hos oss. En av dem var så god att jag drömde om den på natten. Ingen vanlig lasagne alls, utan gjord med salsiccia, ricotta och någon form av citronsås, ja, ni hör ju! Så god och helt oemotståndlig! En ny favorit för mig! Desserten stod vi för, som blev en klassisk svensk kladdkaka med grädde.

Hela middagen igenom var urgod, liksom sällskapet var genomtrevligt. Timmen blev dock sen och gårdagen kändes lite som att ha en ordentlig baksmälla på grund av sömnbristen. Men det var det värt!

I Lördags tog vi bilen till Nidda-park och matade ankorna vilket uppskattades högt av tjejerna. Ulf, Mickes kollega, anslöt och så tog vi en låååång fika, öl och glass på närmaste Trinkhalle.

Hemma blev Micke, Holly och jag bjudna på teater … som aldrig verkade ta slut.

Efter en god balkongmiddag tog vi en promenad runt kvarteret för att se om Meg möjligen skulle kunna fatta galoppen med att trampa på pedalerna lite mer än de senaste gångerna (vilket hittills har inneburit inte alls).

Men ni kan aldrig gissa vad vår lilla teaterapa gjorde! Jo, hon satte sig på cykeln OCH CYKLADE! No comment on that! Men häpna blev vi! Mycket.

Idag, söndag, hade Ibms sin årliga picknick i Grüneburgpark. Alla tar med sig något ätbart och så hänger familjerna i parken i några timmar. Jag och barnen bakade kolakakor och chokladsnittar. Gott!

Judit och Meg försvann genast med sina kompisar, eller ja, Meg hänger förstås alltid på Judit och hennes kompisar. Här fick till och med pappa Micke ingå i kompisgänget – som en hjälpande hand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s