Tjejdag med Meg och Holly

Idag var det Megs tur att vara hemma med mig och Holly. Än är hon lite för liten för att förstå vitsen med tjejdag och förmånen att vara bara ”vi” med caféfrukost och egna önskemål för dagen. Men eftersom vi hade två läkartider för hennes del blev det som en tjejdag ändå med hamburgelunch och fontänlek vid Alter Oper.

Vår ”stora” och viktigaste läkartid var hos en specialist för att diskutera hennes ofta rossliga och snuviga andningsljud även när hon inte är förkyld och det faktum att hon har synbart större halsnandlar än någon annan i familjen. Detta konstaterades omgående hos läkaren men att man gör något åt det var en annan femma. Endast om man har återkommande (kronisk) halsfluss(-förstod jag det som) med nödvändiga antibiotikakurer gör man något åt det genom att operera bort dem.

Hm …, inte mycket att hämta kanske, men nu har jag åtminstone svart på vitt att hon är en av de procent av befolkningen som har förstorade halsmandlar som kan orsaka problem högre upp i åldern. Vi får ta ett ordentligt snack med kusinerna Mobergs i sommar, som haft samma bekymmer.

Nu är vi hemma igen. Och den här lilla hänger med som en vante in och ut från läkarbesök, in och ut på McDonalds, för matning i en park, ett blöjbyte utanför Petit Bateau (för jag var ju bara jättetvungen att snabbt kolla rea-utbudet 😉) och sist en rundvandring i en blomsterbutik för att köpa blommor till kvällens middag som våra grannar bjuder på – alltid lika glad, nästan i alla fall. Hon har så många miner den här lilla. Kolla här så får ni se:

Glad!

Halvnöjd

Skeptisk

Nära till gråt …

Och så jätteglad igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s