Detta klättrande …

Jag …Blir …Tokig! Det ska klättras på ALLT. Judit är värst. Hon är precis i åldern till att klättra på allt hon kommer åt. Och om hon inte klättrar så hoppar, studsar och springer hon. Ordet går finns inte i hennes ordförråd.

Ute är väl en sak, men det driver mig till vansinne inomhus. Många gånger är det väl helt ofarligt men det faktum att det nio av tio gånger slutar med att hon trillar olyckligt på något sätt, Och att det faktiskt är streeessssande, gör att det ja, helt enkelt driver mig till vansinne.

Systeryster nummer två är inte sämre! Hon klättrar kanske inte i samma utsträckning, men hon ålar, kryper och ålar lite till. Hon kan liksom inte sitta på rumpan längre utan slänger sig som en ål på golvet och under sängen så fort hon får chansen – eller varför inte på båren inne hos läkaren idag (så att läkaren snällt får säga till henne att sitta still)?

Nej, några lugna och stillsamma döttrar har vi inte här hemma just nu, men nog så roliga och livfulla. Och det gör ju huset rätt mycket mer levande. Hoppas bara att vi inte bryter några armar eller ben!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s