Tjejdag med Judit och Holly

I tisdags tog vi oss tid igen. Vi lämnade Meg i hennes grupp och gick sedan upp en våning och pratade med Ms Davidson om att låta Judit vara hemma med mig och Holly. Hon tyckte såklart att det var en strålande ide och att vi skulle passa på den här korta tiden som är kvar.

Under dagen blev det inte så många utflykter från huset vi brukar hitta på. Regnet hängde i luften och vi tyckte det var lika mysigt att bara vara hemma.

Eftersom jag hade en planerad frukostbjudning i onsdags passade vi på att baka en äppelkaka i långpanna. Den smakade vi på samtidigt som vi spelade Memory (som jag efter fyra omgångar gav upp chansen att vinna). En av fyra gånger fick vi lika många par och då kändes det ändå ok att avsluta och inse att jag fick nöja mig med det. Hur jag än gör är det nu omöjligt att vinna mot Judit i Memory. Och då är jag bra på Memory, ska ni veta! Men minnet som min femåriga dotter har är bortom min egen goda förmåga.

Några pussel blev det också vilket är bland det roligaste jag vet. Så trots de små aktiviteterna och innedagen i sig blev det en bland de mysigaste tjejdagarna med min äldsta och yngsta dotter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s