Ibland händer det …

Ser ni det? Ser ni set helt oväntade och oplanerade, men nog så lyckat! Här snackar vi alltså om trebarnsmamman som en av fem vardagar (kanske) väljer att måla ögonfransarna på grund av tidsbrist. Har liksom slutat prioritera den tiden. Och så får hon på sig en röd kjol med matchande (för dagen) nytt nagellack. Bara det, hör ni – nagellack!Kände mig tvungen att få bort det flera veckor gamla nagellacket som ”prydde” (eller snarare störde) tånaglarna som några små fula färgfläckar här och var, och så lyckas jag matcha kjolen jag slängde på mig med nagellacket jag valde.

Ibland blir man ju bara så överraskat glad. Och jädrans – lite stolt också att den stressade småbarnsmamman, till synes, lyckas så bra. För jodå, visst har jag tid att måla naglarna och välja outfit på morgnarna … hm!

Nej, den tiden finns inte, så ni fattar va att den här kjolen får nog sitta på några dagar, minst en vecka 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s