Isla

Igår var det en stor dag – det var dagen med stort D och Meg uppträdde för föräldrarna på förskolan OCH jag insåg att min lilla Meg har blivit stor!

Nu är hon äldst i gruppen och rör sig med ett helt annat rörelsemönster jämfört med sina övriga kompisar. Nu är hon en liten flicka som dansade runt på scenen med en säkerhet och stolthet som var något helt annat mot förra året (då jag fick hämta ner henne från scenen efter två sekunder). Men nog om detta som kräver ett eget inlägg och bilder.

Micke anslöt från jobbet för att se vår mellantjej uppträda och efteråt tog vi tjejerna för att äta glass på favoritstället Brixia. Med oss var också Isla som är nästan på dagen jämngammal med Judit. Isla är från England och pratar med en underbar engelsk accent. Dessutom är hon ju ”native speaking” vilket i sig är toppen för våra tjejer.

Det går verkligen inte att förklara hur underbar hennes accent och uttal är, men vi älskar att höra det. Mamma Vicky säger själv att hon är den i familjen som pratar bäst och mest med den välkända mycket karaktäristiska brittiska accenten. Att hon dessutom är lillgammal och otroligt ”duktig” gör henne nästan komiskt ”too much”.

Vi fick en jättemysig eftermiddag med glass och promenad i det väldigt varma vädret innan mamma Vicky hämtade upp Isla med lillebror Elijah och Joseph (som för en knapp vecka sen bröt armen, huha, och vilket var anledningen till att Isla var med oss igår eftermiddag).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s