Glad tjej

Den här lilla tjejen är verkligen en glad och enkel liten krabat. Hon hänger med, bokstavligen i duschstolen eller babysittern, från rum till rum och skrattar. Helst och mest när storasystrarna är i närheten och till och med när de håller på att äta upp henne med sina kramar och pussar. Då kan hon kikna av skratt (om inte gallskrika för en klämd arm eller vikt finger 😉).

Men under dygnets alla timmar är hon mest genomglad och vår lilla solstråle. Det är fantastiskt att vända på henne på morgonkvisten och mötas av ett jätteleende. Eller som nu fånga stunden och tillåta sig att ligga kvar i sängen och prata (högt) jollrande med henne. Hon har såna fantastiska utläggningar om livet i stort och smått att jag måste skratta högt själv över hur hon låter. Vad försiggår därinne i tankarna på henne egentligen.

Du lilla lilla solstråle, du gör vår vardag till höjdpunkter varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s