Country house

Tio över åtta körde bussen iväg med min Judit. 5 1/2 år gammal ska nu min stora lilla Judit vara borta på sommarläger med sin grupp, i tre dagar och två nätter.

Hon har längtat SÅ! Och packat i veckor genom att rita listor med vad hon ska ha med sig. Och så kom äntligen morgonen när hon sattes på bussen fylld av förväntan och spänning. Hela helgen har hon varit så cool över hela grejen och precis lagom till att bussen ska börja rulla ser jag tårarna trilla nerför kinderna på henne. Fattar ni, man vill ju bara in och slita ut henne därifrån och gå hem igen. Men nope, här gäller det att vara iskall och lite försiktigt göra läraren uppmärksam på min gråtande Judit och vänta ut de låååånga timmarna tills att jag plockar upp henne utanför skolan på onsdag eftermiddag. Mammahjärtat håller redan på att gå sönder av saknad, oro och nervositet. Det här är inte bra för föräldrarna, anser jag 😂. (Inga bilder idag, det hanns liksom inte med.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s