Farmor är här

Med påbörjad antibiotikakur på Meg firade vi med glass att pappa och farmor svängde in med bilen i vårt kvarter runt lunchtid igår.

Gud så skönt det var att se dem. Micke såklart trött efter att ha envisats med att köra från Malmö redan kl 04.00 på morgonen, för att kunna vara hos oss tidigt på dagen. Han fick sova ut ett par timmar hemma medan jag drog iväg med farmor och barnen till vårt favoritglass-ställe, eller snarare mitt favoställe när det gäller kaffe, glass och bakverk. Barnen uppskattar mest pinnglass ur första bästa frysdisk.

Dagen bjöd på strålande sol och riktig sommarvärme. Hela jag med kropp och själ slappnade av, mest av att vara fler vuxna i huset nu när barnen är krassliga. Nu får vi se hur veckan utvecklas. Sen igår har vi även en snuvig Holly och Judit här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s