Performance day

Så kom äntligen dagen då Judit skulle uppträda med sin grupp på skolan. Hon har övat och sjungit ”The Rainbow song” och ”Alle Vögel sind schon da” i veckor här hemma.

Själv såg jag fram emot det här mycket när jag insåg att jag kunde bort och titta på Judit utan Holly. Inget emot min lilla minsting men hon har det liksom bättre hemma med mormor än att jag ska kämpa med att tysta ner henne i en stor folksamling. Sådär satt jag ensam på en stol … och NJÖT av att kunna titta på min äldsta dotter i alla tjugo minuter som de stod där framme. Och hon var så fin och så stor (i mina ögon för hon är egentligen så mycket mindre än alla hennes jämnåriga kompisar 😉). Och jag kände att hjärtat nästan svämmade över av stolthet. Tänk, min stora Judit som ska börja sexårs efter sommaren.

Jag älskar dig, Judit, min fina ordentliga lilla prinsessdotter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s