Passfoto

Nu ni, nu ska hon få sitt första pass, Holly Minna Warsén. Tyvärr är det bara ett provisoriskt eftersom vi inte hinner få ett riktigt innan vi åker till Sverige.

Och till ett provisoriskt måste man precis som till ett riktigt ha passfoto. Sagt och gjort, idag stolpade vi in till en fotograf som tog bilder på henne. Och lilla hjärtat så trött hon var! Om ni tittar noga så ser ni nog hur påtaglig tröttheten är. Hon hängde som en hösäck i min famn och det var en kamp att hålla henne vaken. När sen fotografen föreslår att min kära mamma ska vara med på bilderna i slutet måste jag protestera och förklara att det verkligen bara är ett passfoto till Holly vi vill ha. Men så envisas hon eftersom det är kostnadsfritt. Skrattandes av tokigheten (tycker vi) står vi sen ändå där och låter henne fota oss (för de bilderna tänker vi ju absolut inte köpa, tänker vi båda två). Som ni förstår blev det till sist det motsatta …, för de blev ju faktiskt härligt glada och avslappnat bra, på något konstigt vänster 😉. Imorgon blir det ett besök på svenska konsulatet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s