Vår stora lilla Meg 3 år!

3 år, kan ni förstå?! I lördags var det tre år sen hon kom till oss, mitt i natten efter en underbar och halvt traumatisk förlossning på samma gång. Känslan att få hålla henne i armarna efter uppvaket på operation var magisk och alldeles … , alldeles underbar! Tårarna trillar nästan nerför kinderna när jag skriver. Den där känslan av lycka och att få bli mamma till ännu ett litet liv, den är obeskrivlig och magisk. Och vilken tjej vi fick! Det här är vår alldeles egen teaterapa nummer 1, det råder det ingen tveka om. Charmig som få och med ett stort leende på läpparna (som allra allra oftast). Och när hon är trött eller det bara gått lite för länge kryper hon upp i knät eller slänger sig om halsen på ‘n eftersom hon är extremt fysisk och har ett otroligt behov av mys och närkontakt. Inte oss emot. Det är SÅ härligt. Som jag älskar denna unge! Från topp till tå och naturligtvis i alla lägen. Jag är priviligerad som fått förmånen att vara mamma till dessa tre tjejer. Tre tjejer som är varandras motsatser många gånger, men tänk, det är ju just det som är så fantastisk. Alla tre är otroliga på sina sätt och man älskar dem villkorslöst just för deras olika personligheter.

Vår goa goa trollunge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s