Första power walken

Nu, nu ska det ske! Bannemej, om det så ska behövas bäras en hel del i selen så ska jag ut på min första morgonpromenad i dag. Det var min plan och kan ni tänka er, så blev det också. Till och med utan sele. Holly sov i vagnen i stort sett hela promenaden.

Jag gjorde det till en morgonrutin med Judit några dagar i veckan under sommarmånaderna. Med Meg blev det aldrig. Men nu, nu ska det tusan bli av, hade jag bestämt mig för. Jag har dessutom väldigt lite att skylla på för att inte komma iväg och komma igång.

Så efter lämning imorse styrde Holly och jag kosan mot floden och så gick vi längs floden över bron till Sachenhausen och tillbaka. Hela promenaden tog ca en timma och med en matning däremellan var vi klara och redo att möta våra vänner Johanna och Julia för en välbehövd och tidig lunch.

Vi slog oss ner på ett fantastiskt ställe vid vattnet (läs fint = flådigt ställe) för en väldigt god lunch och med en kolossal utsikt.

När jag var på väg hem var jag riktigt nöjd med mig själv att jag hade gett mig iväg. Äntligen. Lika nöjd var jag med den spontana lunchträffen.

Och gud som jag saknar vattnet! Det kändes i varenda liten cell i kroppen hur mycket jag saknar att känna doften av det glittrande blå. Det är svårt att vänja sig vid annat när man är uppvuxen och van vid att ha det nära. Men Main får väl liksom duga i brist på det där ”riktiga” vattnet. Och visst var det härligt med strålande sol på den glittrande vattenytan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s