En solig tjejdag

Nu brådskar det lite att ta vara på våra ”fria” dagar. I höst är det ju inte så enkelt. Speciellt inte med en plikttrogen liten dotter. Därför har jag bestämt att vi ska ha en tjejdag de veckor som är kvar och är hela veckor utan lovdagar.

Idag lämnade vi Meg som vanligt. Sen gick vi direkt till ett närliggande kafé, men precis som jag trodde blev vi besvikna över utbudet och vi kunde inte önska en kombination av croissant med pålägg som vi ville ha och som vi brukar få på andra ställen. Men naturligtvis hade vi väldigt trevligt ändå. Holly sov länge i vagnen och vi fick mycket tid tillsammans för att bara prata och umgås.

Sen var det dags för dagens mål och högtidsstund. Keramikmålning till Megs stundande födelsedag på lördag. Oj, så duktig hon är min lilla Judit. Det blev fint!

Senare i veckan får vi gå tillbaka och hämta fatet eftersom det ska brännas innan det är helt färdigt.

När vi var på väg att hämta Meg på förskolan blev jag alldeles varm i hjärtat när jag plötsligt får ett plingande sms från Ms Davidson (Judits lärare). Den här bilden dyker upp på skärmen med de korta orden:

My new best friend

Jag är så tacksam att det blir just Ms Davidson som kommer att bli Megs lärare nästa år och att Meg får flytta upp till ett för henne redan ”känt” klassrum. Och av någon mycket trevlig anledning har Meg börjat prata om Ms Davidson mest hela tiden. 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s