Adelina

Efter mycket tjat och väntan från Judit kom äntligen dagen då vi bjöd hem Adelina, Judits klasskompis.

Jag har verkligen inte varit motsträvig till playdaten, tvärtom, det var till och med jag som föreslog att vi skulle bjuda hem denna goa tjej eftersom de två har funnit varandra och leker mycket tillsammans på förskolan. Det var dock innan Holly kom och vi fick liksom aldrig till en playdate. Och när lillasyster kom, ja, då blev det förkylning på förkylning, påsk och så lite förkylning igen.

Men så äntligen idag fixade mamma Mari och jag så att tjejerna kunde leka. Det här är en tjej som är väldigt lätt att ha här hemma. Lugn, trevlig och alltid med ett leende på läpparna. Hon skrattar jämt. Jag skulle tro det vore något riktigt allvarligt om jag skulle höra henne gråta eller inte le åt mig när jag kommer.

Judit och Adelina är nästan jämngamla och båda två ska gå upp till förskoleverksamheten efter sommaren. De har gått i samma grupp sen Judit började på Ibms men det var först efter nyår som de sakteligen fann varandra och nu leker varje dag.

Holly sov tacksamt (länge!) i sin vagn, förmodligen utmattad av febertoppen igår och ingen längre (!) sömnstund under dagen idag. Meg fick vara med och leka med barbies, rita och dansa men när det blev för långtråkigt kom hon ut till mig och ställde sig på pallen och hjälpte mig att laga mat. Den där pallen … den är välanvänd och i princip bara Megs pall. Den åker runt överallt i köket för att hon ska kunna vara med och titta på varje liten millimeter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s