Silent moment

Det här är en syn vi inte så ofta får njuta av. Judits Despacito och Megs Pippi-sång får stryka på foten nio av tio gånger. Men ibland så! Som idag när vi åkte på en liten (kort!) utflykt till en stor park och lekplats utanför stan, då somnade skruttan både på ditvägen och, kors i taket, också på vägen hem.

Men med tredje barnet försöker vi inte tvinga fram ett sovandes barn, somnar hon så gör hon annars får vi lösa det på bästa sätt. Mata en gång till, köra åt sidan och ta upp (för en ev rap) eller helt enkelt bara genomlida lite skrik. Och vet ni, de flesta har det precis likadant. I den här åldern har ännu inte hört någon säga att deras två-, tre- eller sexmånaders gamla baby sitter tysta i stolen längre stunder under bilfärden.

Vi ser med spänning fram emot bilresan upp till Sverige i juni 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s