Vi kör till Sverige

Den här leken förekommer alltsom oftast här hemma nuförtiden. Bordet i vardagsrummet är vår STORA Volvo och så packas den med diverse föremål och medlemmar. Självklart stannar vi alltid och sover på ett hotell och äter en god hotellfrukost (givetvis mina invanda ord).

Det är inte bara jag som har börjar längta mycket efter vårt hemland. Även barnen saknar uppenbarligen Sverige. … om det inte bara är för att vi mer och mer har börjat prata om Sverigesemestern. Meg har ju faktiskt bott i Tyskland dubbelt så länge som hon bott i Sverige, så för hennes del är det såklart på grund av det hon hör oss prata om. Trots det pratar hon om Sverige som om hon verkligen ”känner” för sitt hemland.

Holly är förstås med på (från) ett hörn, i sin badstol. Den mest onödiga barnpryl jag ALDRIG själv skulle köpa. Och givetvis är det den enda hon accepterar att bli satt i. Hon älskar den rentav! Jag är därför enormt tacksam över denna gåva som jag fick av en vän här nere som inte längre behövde den till sina barn. Det är mycket man får ”äta upp” med barn i slutändan och man vet aldrig hur de vill ha det. Babysitter och (den dyra 😂) Stokke-baby-insatsen kan liksom slänga sig i väggen jämfört med badstolen som bärs med till varje rum vi är i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s