Bästa kompisar

Sen Holly kom har de här två blivit tightare. Mycket tightare! En vän till mig härnere berättade att just det hände med hennes två flickor när de fick en lillebror. Och det stämmer även för oss.

Judit och Meg leker mer och mer och bättre och bättre med varandra för varje dag. Och det är inte bara Meg som går efter Judit och vill leka. Det är snarare tvärtom! Just för tillfället är det mycket doktorslek och frisörsalong, men även legobygge och duplotorn byggs.

Tingeling har ont i magen.

För mig som förälder är det fantastiskt roligt att se hur fint de leker tillsammans och det är en klar hjälp för mig när jag har Holly att tänka på. Jag tycker till och med att det är lättare den här gången när tjejerna har varandra än när Meg var liten och Judit ville ha min uppmärksamhet hela tiden. Nu klarar tjejerna sig själva på ett helt annat sätt.

Den rosa prinsesstjejen.

Sen finns det givetvis baksidor de dagar när de bråkar. Mycket! Och hela tiden. Tro inget annat! Vi är en helt vanlig familj med fighter och konflikter – believe me! Och just de dagarna har jag väldigt lätt till att vilja stänga in dem i varsitt rum och öppna först lagom till läggdags.

Men överlag är de jättefina mot varandra och Meg växer för varje dag hon närmar sig sin treårsdag. ”My birthday is in maj!!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s