Apple mini

Har ni sett! En apple mini, designad och skapad av min egen lilla dotter. Fantastiskt, tycker jag, att dagens barn är så inkörda på elektroniken att de redan i tidig ålder känner till företaget bakom olika datorer (med tvådelade känslor om detta i ärlighetens namn!).

För några dagar sen kom Judit och visade sin dator, tillverkad kort efter att pappa Micke suttit vid datorn i vardagsrummet några kvällar och knapprat på tangenterna för sommarhusets skull.

Först trodde jag att det var en i raden ritad teckning eller bok (som blivit populärt att göra). Men när jag sen öppnade det vikta pappret och såg innehållet, förstod jag motivet – hennes alldeles egen dator. Den här hänger nu med runt i lägenheten, typ, precis som pappas …😉.

Vad jag tycker om det? Nja, det känns väl sådär, ska jag erkänna (enligt mamman som i det här fallet känner mig något konservativ och som en bakåtsträvare när det gäller femåringar och datorer, men jag antar att jag får lov att vänja mig).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s