Dagar med älsklingarna

Förra veckan var det påsklov på Ibms, vilket innebar att vi fick fyra dagar tillsammans, tjejerna och jag.

Dessa dagar kan vara nog så krävande med tanke på att vi nu också har en liten Holly som kräver uppmärksamhet. Oftast på momangen när hon får bestämma. Men den här veckan var det bara genommysigt att få spendera dagarna i lugn och ro tillsammans.

Och det är SÅ roligt att umgås med Judit och Meg och få uppleva hur olika de är. Det är en ynnest att få vara mamma och uppfostra, uppleva och uppskatta de extremt olika karaktärerna.

Judit är en rosa prinsessflicka ända ut i fingerspetsarna. Hon älskar att rita och måla i timmar, sjunga och dansa medan hon pysslar och inte sällan hittar jag henne i rummet med en ny byggnation av Playmobile.

Meg är motsatsen. Hon vill såklart vara PRECIS som sin storasyster och försöker göra EXAKT som hon. Men mest blir hon lite av en heffaklump i försöken. Hon ÄR liksom ingen naturlig prinsessa. Än, i alla fall. Hon är mest Meg, kort och gott, och med en otrolig karaktär! Och naturligtvis är hon vår alldeles egen teaterapa och cooling …

Båda personligheterna är såklart enormt uppskattade och älskade. Det är samtidigt otroligt intressant att se hur de fortsätter utvecklas och formas.

Sista lovdagen var vi dock sugna på sällskap och fick direkt på morgonen en trevlig inbjudan till att komma och leka med kompisarna runt hörnet. Mamma Eleonora fixade en urgod enkel italiensk lunch till hela gänget och på eftermiddagen kunde vi njuta av vårsolen på hennes balkong med varsin espresso i handen. Som vi njöt av våren! Äntligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s