Förkyld liten Holly

Vi försökte. Tappert. Men nej, med två förkylda storasystrar och en pappa som har, och fortfarande är förkylda så gick det såklart inte att hålla Holly borta från alla baciller. Jag tycker nog ändå att vi lyckades hålla henne frisk förvånansvärt länge. (Jag minns Meg som insjuknade i förkylning och andningssvårigheter en knapp vecka hemma efter BB.)

Vi gör så gott vi kan om dagarna och nätterna. Vi kör med Näsfrida och koksaltlösning och någon gång ska vi nog komma ut på andra sidan av dessa sjukdomar. Till solen, värmen och våren som jag hoppas står runt hörnet och väntar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s