Barnens dag

Igår var det Barnens dag på Svenska kyrkan. Micke åkte dit med tjejerna, trots sin jobbiga förkylning, och det var naturligtvis mycket uppskattat.

Ovan är Birgitta, kyrksns kantor, igång med att instruera Judit om eftermiddagens pysselaktivitet. Våra barn känner Birgitta väl vid det här laget och både Judit och Meg älskar att pyssla med henne.

Sen var det ansiktsmålning, som Judit till min besvikelse hann tvätta bort innan hon kom hem till mig. Men den kliade tyckte hon.

Nästa tjej hade sin kvar och hon var en jättesöt liten katt (?).

Innan de åkte hem kom dagens stora happening – trollkarlen … från Malmö 😉 (prästens kompis). Han var duktig, till och med Micke hade behållning av hans trollkonster, fick jag höra.

På eftermiddagen trillade hela gänget in hos mig här hemma med ytterligare ett gäng i släptåg – Mickes vän och kollega Ulf med familj. Ulf och Marie har två barn, Marcus och Sophie som vi har träffat förut, men för varje gång vi ses fastnar Judit mer och mer för lekkompisarna. Hon vägrade att släppa taget om Sophie (13 år) när de skulle gå. Att leka på svenska med en äldre tjej som lägger all fokus på henne och Meg – kan det bli bättre?!

Av familjen fick tjejerna perfekta presenter, väl anpassade för deras behov och smak – halsband, roliga tvålar och kritor. Holly fick en underbart söt Ralph Lauren-pyjamas och den här fina overallen, köpt i Italien under deras skidresa. Den blir toppen vid kyliga sommarkvällar i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s