Nöjd bebis i nästet

På nätterna ligger hon hos mig, precis som Meg. Och jag klagar inte, snarare njuter jag av att ha henne nära och känna bebisdoften och värmen från henne.

På dagarna alternerar vi mellan att bära henne, sätta henne i bilstolen eller i stokke-stolens babyinsats och lägga henne i nästet. Lika mysigt som det är att ha henne hos mig, nära i sängen, lika skönt är det att se att hon är trygg och gillar sitt näste. Här ligger hon ofta på dagarna.

Och vi gör fortfarande inte många knop. Jag har inte varit ute på stadens gator och torg sen hon kom för en och en halv vecka sen. Jag och Holly njuter fortfarande av den sk bebisbubblan. Och det känns svårt att bryta det framöver. Men imorgon när värmen ska komma med uppåt 10 plusgrader, ja då kan jag väl kanske tänka mig att längta till sköna promenader och träffar med mina vänner i strålande solsken och vårvärme.

Just nu inväntar Holly och jag kvällssömnen i sovrummet. Övriga gänget ligger nedbäddade i tjejerna rum. Klockan är bara barnet den här lördagskvällen, 20.30, men med en Judit som nyss varit genomförkyld och en Micke som idag (tyvärr) påbörjade sin egen förkylningsomgång var det enda kloka att gå och lägga sig tidigt. Men innan dess hann vi med en jättegod middag med hemmagjorda pizzor med champinjoner, mozzarella, tryffelsalami och ruccola.

Imorgon blir det svenska kyrkan för det sovande gänget (om Micke, chauffören, är tillräckligt pigg). Där firas nämligen Barnens dag med ansiktsmålning, sångstund och trollkarl. Holly och jag får hålla ställningarna hemma och det gör jag gärna med sjusovaren.

Älskade lilla vän, som jag njuter av dig och bebistiden den här (sista) gången. Varenda minut är värdefull och viktig att ta till vara på! Och ju större mina känslor blir för dig (om de möjligen kan bli så mycket större) så växer mitt tålamod och kärlek också till systrarna. Trots svåra förkylningstider 😉.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s