Hemmadagar

Dagarna går och har hunnit bli mer än en vecka sen Holly kom till oss. Vi reder oss fint här hemma. Helt optimalt är det kanske inte med en genomförkyld Judit, som har svårt att hålla händerna borta från Holly.

Men i övrigt går det jättebra. Den här tjejen är så snäll, eller snäll och snäll, varför säger man det egentligen? Bara för att bebisarna sover då och man får lugn och ro? Sover gör hon hursomhelst. Mycket. Men hon vaknar för att äta. Likaså på natten. I natt, första delen av natten, var vi vakna nästan varje timma, åtminstone varannan för att äta, men andra halvan sov hon i ett svep fram till kl 06.00. Så om ”snäll” står för lättsam och enkel så är hon mycket snäll.

Hon är hittills en extremt nöjd liten krabat som sover, äter och kissar och bajsar. Nästan för nöjd för att jag ska kunna slappna av och själv njuta av det. Jag hade snarare väntat mig ett kaos av att inte räcka till och med full fokus på Holly av andra skäl än att bara beundra henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s